"Скрипалі-2": Поліція Берліна показала фото кілера Путіна, котрий вчинив гучне політичне вбивство

Вбивця був затриманий поліцією неподалік від місця злочину в той же день.

Поліція Берліна опублікувала фото чоловіка, якого підозрюють у вбивстві громадянина Грузії. Столичні правоохоронні органи розраховують отримати нову інформацію від очевидців злочину. Про це йдеться на сайті поліцейського управління, передають Патріоти України.

У п'ятницю, 23 серпня, об 11:55 в берлінському районі Моабит був застрелений чоловік у віці 40 років, громадянин Грузії. Поліція вважає, що підозрюваний під'їхав до жертви на велосипеді і зробив кілька пострілів. Потерпілий помер на місці. Вбивця був затриманий поліцією неподалік від місця злочину в той же день. За даними берлінської прокуратури, підозрюваний має російське громадянство.
До фото ймовірного вбивці також додаються знімки велосипеда і електросамоката, на яких він намагався зникнути із місця злочину. У розслідуванні видання The Insider, міжнародної групи журналістів Bеllingcat і німецького видання Der Spiegel кажуть, що підозрюваний у вбивстві пов'язаний з російськими спецслужбами, а його жертвою став громадянин Грузії Зелімхан Хангошвілі.


"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...