Слабший противник навіть знепритомнів: Молдовські політики влаштували бійку в прямому ефірі

Бійка Косована і Тофілата.

В ефірі політичного телешоу Молдови побилися колишній радник президента Сержіу Тофілат і ексвіцеміністр внутрішніх справ Геннадій Косован. Причому Тофілат цілком професійно виконав задушливий напад і його суперник знепритомнів на очах у мільйонів глядачів. Про це повідомив Telegram-канал "Sputnik Молдова", передають Патріоти України.

Внаслідок гарячої перепалки в студію довелося викликати медиків для надання допомоги Косовану. Так, під час передачі, де обидва політики виступали експертами, між ними виникли розбіжності стосовно одного з обговорюваних в ефірі питань. Палкий норов колишніх чиновників призвів до переходу на особисті образи. Косован назвав Тофілата виродком і хлюпнув у нього водою зі склянки, щоб остудити його запал. Однак це лише заохотило ексрадника і він накинувся на кривдника з кулаками.

Керівництво телеканалу заявило, що вкрай негативно ставиться до мордобою під час своїх передач і цей інцидент не був попередньо зрежисований. Інші учасники програми постаралися примирити політиків після того, як Косован опритомнів.

Згідно з інформацією молдавського Jurnal TV, їм це вдалося і суперники потиснули один одному руки прямо в студії, де між ними стався конфлікт.

Політики заспокоїлися і примирилися.

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...

Стефанчук розповів, як довго Рада може розглядати закон про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:30

Верховна Рада може розглядати законопроєкт про мобілізацію в сесійній залі впродовж одного - кількох тижнів, якщо народні депутати наполягатимуть на всіх правках, за відсутності цього - розглянуть швидше, заявив голова ВР Руслан Стефанчук у коментарі ...