"Слава нації, смерть ворогам!": ЗСУ ліквідували зрадника з Криму, який воював у лавах окупантів (фото)

На війні в Україні ліквідували чергового топокупанта, який 2014 року вже зрадив країну. Свою смерть фактично на рідній землі знайшов житель Криму, полковник армії РФ Олексій Аврамченко. Про це повідомив у Twitter офіцер ЗСУ, блогер Анатолій Штефан (Штірліц), передають Патріоти України.

Інформацію про загибель 49-річного загарбника підтвердили його знайомі. Зазначимо, що Аврамченко перебуває в базі сайту "Миротворець" як військовий злочинець, зрадник батьківщини, учасник нападу фашистської Росії в Україну 24.02.2022 і співучасник злочинів російської влади проти України та її громадян.

Відомо, що він народився 20.01.1973 року, проживав на вулиці Севастопольська 4, кв. 65 у місті Сімферополь тимчасово окупованого Кримського півострова. Свого часу закінчив Сімферопольське вище військово-політичне будівельне училище (ВВПСУ).

"Проходив військову службу в Збройних силах України на території АР Крим і не прибув на континентальну територію України до зазначених пунктів збору. Перейшов на військову службу до окупантів", – йдеться в інформації про зрадника.

Також зазначено, що до зради Аврамченко Олексій Юрійович служив у в/ч А-1668, Кримське територіальне управління Військової служби правопорядку ЗСУ, був заступником командира з виховної роботи. Під час анексії Криму він став одним із тих, хто спустив державний прапор України у військовій частині і підняв там стяг РФ. А після переходу на бік окупантів отримав від них "нагороду" у вигляді так званого ордена "за вірність обов'язку".

У російській соцмережі "ВКонтакті" викладач Аврамченка заявив, що полковника було ліквідовано під час бойових дій в Україні 9 липня. Сімферополець підкреслив, мовляв, йому "дуже важко" усвідомлювати, що так ідуть із життя його "фактично діти".

"Зрадник України полковник Олексій Аврамченко зробив "крок доброї волі" – офіційно денацифікувався та демілітаризувався. Слава нації, смерть ворогам!" – прокоментував смерть окупанта український офіцер.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...