"Слава тобі, вояче": У мережі показали, як український військовий під ворожим вогнем рятував пораненого товариша (відео)

У мережі з'явилося відео, на якому видно, як український боєць на Бахмутському напрямку витягнув пораненого побратима з-під ворожого вогню. Військовий ризикує власним життям, щоб врятувати товариша. Евакуацію під обстрілом зафіксувала камера українського безпілотника, передають Патріоти України.

На кадрах видно охоплений вогнем автомобіль українських військових, троє з них змогли відбігти в бік і знайти укриття, тоді як четвертий безуспішно намагався збити вогонь зі свого одягу, причому не міг рухатися. Тим часом шквальний ворожий вогонь продовжував накривати територію. Побачивши, що побратим не може дати собі ради, один із бійців повернувся у саме пекло і витягнув його.

"Надання першої допомоги і врятування свого побратима – то є національна особливість українського воїна. Слава тобі, вояче!" – прокоментував події голос за кадром.

Телевізійні уроки дипломатії

вівторок, 14 травень 2024, 0:33

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипломатич...

Буде вам Харків "за три дні!": Бійці Третьої штурмової бригади показали розгром колони ворожої бронетехніки, яка йшла на прорив українських позицій (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 0:28

Сили підрозділів Третьої штурмової бригади та суміжних 66-ї ОМБр, 77-ї бригади ДШВ знищили танки-черепахи та БМП-2 противника. Йдеться про колону, яка намагалася здійснити прорив на Харківщині. Про це повідомляє пресцентр 3 ОШБР. . Як зазначається, ок...