Слідом за "Миротворцем": Мінкульт України вніс "Хор Турецького" в "чорний" список

П'ятеро учасників російського «Хору Турецького» внесено до списку осіб, що створюють загрозу національній безпеці України. Про це повідомили в Міністерстві культури і інформаційної політики, інформують Патріоти України.

У «чорний» список увійшли артисти Олексій Александров, Михайло Кузнєцов, Павло Бердніков, Костянтин Кабанов, Олег Бляхорчук. Керівник колективу Михайло Турецький знаходиться також в базі даних сайту «Миротворець». До переліку Мінкульту включені і російські кіноактори Роман Курцин і Євген Лапова, які зіграли в пропагандистському російському фільмі «Крим».
Мінкульт України з 2015 року веде список діячів культури, в тому числі російських, які створюють загрозу національній безпеці країни. Цей список постійно оновлюється.

Суддя мотив не зрозумів: Німецький офіцер пояснив, чому шпигував на користь росіян

вівторок, 30 квітень 2024, 20:41

Німецький офіцер бундесверу, якого судять за підозрою у шпигунстві на користь Росії, заявив, що його дії були скеровані страхом ядерної війни. Про це пише BILD, передають Патріоти України. За даними слідства, з травня 2023 року офіцер, якого ЗМІ назива...

На Харківщині судитимуть кримінального авторитета, який укупі з росіянами пограбував ексмера Добкіна (фото)

вівторок, 30 квітень 2024, 19:15

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо кримінального авторитета з Вовчанська Дмитра Чигринова на прізвисько "Чиж", чотирьох російських військових та трьох жителів Вовчанська, які під час окупації грабували й к...