Слідом за ВВС: У Порошенка готують позов до закордонного суду на "Радіо Свобода"

Олег Медведєв зазначив, що розслідування програми “Схеми” “Радіо Свободи” має безпосереднє відношення до передвиборчої кампанії.
Олег Медведєв. Фото: inforesist.org.

У передвиборчому штабі Петра Порошенка останнє розслідування “Схем” назвали брудною технологією і “чорним піаром” і заявили, що фігурант розслідування Ігор Кононенко готує позов до закордонного суду на «Радіо Свобода». Про це на брифінгу заявив речник штабу Олег Медведєв, передають Патріоти України.

“Ми не вважаємо себе клінічними ідіотами, щоб вважати, що подібні розслідування з’являються за два дні до виборів, і це випадковий збіг обставин”, – заявив Медведєв, назвавши сюжет “брудною технологією і класичним чорним піаром”.

За його словами, за розслідування “видається банальний злив з одного з правоохоронних органів щодо несвіжої кількарічної давнини справи”. Медведєв зазначив, що розслідування програми “Схеми” “Радіо Свободи” має безпосереднє відношення до передвиборчої кампанії.

“Я уповноважений заявити, що Ігор Кононенко, якого згадували в цьому розслідуванні, вважає поширену інформацію недостовірною, а також вироблену з грубими порушеннями журналістських стандартів. Він прийняв рішення найближчим часом подати позов до суду на “Радіо Свобода”, – заявив Медведєв.

Він уточнив, що судовий позов буде поданий за кордоном. Представляти інтереси Кононенка в цій справі буде адвокат Грем Аткінс. Аткінс раніше захищав інтереси Петра Порошенка у суді проти ВВС.

Ймовірно, разом із F-16: Колм України може отримати нові системи Patriot

субота, 4 травень 2024, 11:56

Близько 70 українських військовослужбовців вирушили до Німеччини, щоб пройти півторамісячний курс навчання на зенітних ракетних комплексах Patriot. Очікується, що ці системи ППО прибудуть на поле бою в Україну вже наприкінці червня. На Заході прогнозую...

Атаки на Україну посиляться? Китай будує у РФ завод із виробництва дронів

субота, 4 травень 2024, 11:49

У Краснодарі планують випускати безпілотники JT40, які здатні нести 60 кг корисного навантаження і вести спостереження за об'єктами, передають Патріоти України. Як пише видання CNews, компанія Jitian lntelligent Equipment (Китай) має намір побудувати ...