"Словесний шпагат "слуг": Верещук пояснила слова Арахамії "невідомо, хто наступав" про важкий оборонний бій ЗСУ 18 лютого на Донбасі

Нардепка заявила, що слова глави фракції невірно зрозуміли.

Нардеп від пропрезидентської фракції у Верховній Раді «Слуга народу» Ірина Верещук пояснила слова керівника партії Давида Арахамії про те, що невідомо, хто саме пішов в атаку вночі 18 лютого близько Золотого в Луганській області. Про це вона розповіла в інтерв’ю, передають Патріоти України.

На питання про те, чому Арахамія публічно заявив, що ще невідомо, хто пішов у наступ 18 лютого на Донбасі, Верещук сказала, що слова політика неправильно зрозуміли.

“Він мав на увазі саме повідомлення СБУ на сайті, коли сказали, що відкрито кримінальне провадження та проводиться досудове слідство щодо посягання на територіальну цілісність”, – зазначила Верещук.

Нардеп підтвердила інформацію про те, що бойовики напали на позиції воїнів ЗСУ, у зв’язку з чим було відкрито кримінальне провадження. За її словами, “зараз слідство встановить, хто, що і як, саме, це Давид мав на увазі”. Вона підкреслила, що безумовним є той факт, що російські збройні формування пішли в атаку на українські позиції.

“Вони пішли в атаку, вони спробували там здійснити прорив. Їм це не вдалося. Вони вчинили провокацію”, – додала Верещук.

Нагадаємо, 19 лютого Арахамія заявив, що немає достовірної інформації про те, яким чином почалися бої 18 лютого під Золотим і які формування в них брали участь.

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...

"На увесь фронт у них не вистачить сил": Росія може готувати відволікаючий удар для відтягнення сил ЗСУ, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:24

Окупаційні війська Росії можуть готувати новий удар для відволікання, щоб відтягнути Сили оборони України і здійснити потужний наступ на іншому напрямку. Про це в ефірі телемарафону розповів керівник Центру військово-правових досліджень, експерт Олекса...