"Слов'янська братство": Росія відправила до Сербії десантників-"інтернаціоналістів", що воювали на Донбасі

Масові заворушення в КосовоУ п'ятницю, 14 червня, в місті Панчево (Сербія) стартували міжнародні тактичні військові навчання "Слов'янська братство", мета яких — "відпрацювання взаємодії в боротьбі з тероризмом", зазначають Патріоти України.

Російська Федерація відправила 200 десантників Псковської десантно-штурмової дивізії, яка відома тим, що воювала проти України на Донбасі.

Як повідомили в прес-службі Міноборони РФ, в навчаннях, які триватимуть до 27 червня, також беруть участь 750 військовослужбовців Сербії і 60 білоруських десантників.

Відзначається, що в першій фазі маневрів відпрацьовуватимуться координація підрозділів і розробка завдань по контртерористичній тактиці. Після ці навички будуть закріплені в ході активної фази навчань, в яку увійдуть десантування та навчальні стрільби. 24 червня на аеродромі Ковин, який знаходиться в 50 км від Белграда, в присутності журналістів будуть проведені показові виступи та виставка зброї. У маневрах задіють понад 50 одиниць військової техніки, а також військово-транспортні літаки Іл-76МД.

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...