Слово - не горобець: "Начальниця" залізничного вокзалу в "ДНР" випадково дискредитувала "республіку"

Нерідко відповідальні особи відомств «ДНР» стають інсайдерами, видаючи інформацію, яку «влада» республіки» вважала б за краще не робити надбанням широкої громадськості. На це звертають увагу місцеві блогери, зазначають Патріоти України.
Так, в своєму недавньому інтерв'ю одному зі «ЗМІ» ОРДО «начальник» вокзалу непідконтрольної Ясинуватої Олена Аліпова розповіла, що до війни через цю станцію «на добу проходило 75 пар приміських поїздів і 45 пар поїздів далекого прямування».
За словами Аліпової, всі потяги на Кавказ слідували через Ясинувату, не заходячи в Донецьк. Багато поїздів йшло на Крим, в тому числі з Сибіру і з Уралу, а також в інших напрямках.
Тепер зі станції ходить всього 10 пар електричок і 2 пасажирських потяги - Ясинувата-Луганськ і Ясинувата-Успенська (причому перший запустили тільки в цьому році - ред.). Практично наполовину, поскаржилася Аліпова, зменшилася і кількість працівників - до 165 осіб. Зараз вокзал порожній, через це замість своїх прямих функцій він іноді використовується для проведення культмасових заходів. Тобто стагнацію залізничного господарства «республіки» видно навіть далеким від галузі людям.
Це не перший такий «прокол» «начальниці» Ясинуватського залізничного вокзалу. У 2019, після так званого «перепису населення» в ОРДО, «влада «республіки» відрапортувала, що в Ясинуватій проживають більше 43 тисяч осіб населення (до початку бойових дій в місті проживало близько 30 тисяч осіб, згідно з переписом 2001 було 36 тис. населення - ред.).

В цей же час адміністрація вокзалу ст. Ясинувата розмістила по місту оголошення, що в зв'язку зі зменшенням кількості жителів міста на 30 відсотків - знову скорочується кількість електричок, які вирушають зі станції.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...