​Слово бере Шуфрич: У кума Путіна нервово засіпалися через заяви Зеленського в Парижі (відео)

Так сталося, що Нестор Нелітописець став першим від партії Медведчука-Бойко-Рабіновича кому першому на телеканалі Медведчука довелося коментувати гарячі новини із Франції, зазначають Патріоти України. Зокрема, "опозиційний" нардеп звинуватив нового президента в "дублювання" політики Порошенка».

"Я последние несколько недель вижу в заявлениях, месседжах Зеленского и его окружения если не на 100% Порошенко, то такого мини-Порошенко. И это меня очень расстраивает, потому что я точно не за это голосовал и не за это голосовали граждане", - заявив Шуфрич в ефірі телеканалу "112 Україна".

"И что особенно досадно, что когда Зеленский говорит "Мы не ведем переговоры с сепаратистами", я задаю вопрос – а в Минске мы с кем ведем переговоры? Какая разница, где мы с ними будем вести переговоры – в Донецке, Луганске, Женеве, Астане? Какая разница где, если мы с ними говорим. Мы с ними уже говорим почти пять лет, с сентября 2014 года", - додав одіозний депутат.

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...

Стефанчук розповів, як довго Рада може розглядати закон про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:30

Верховна Рада може розглядати законопроєкт про мобілізацію в сесійній залі впродовж одного - кількох тижнів, якщо народні депутати наполягатимуть на всіх правках, за відсутності цього - розглянуть швидше, заявив голова ВР Руслан Стефанчук у коментарі ...