Слово "увольнение" під забороною: Росіян тепер "освобождают" від роботи

Після повномасштабного вторгнення в Україну рівень абсурду в Російській Федерації виріс до позамежного рівня. Людей на вулиці можуть легко затримати за білий плакат з вісьмома зірочками, а пропагандисти відкрито погрожують ЄС і НАТО. Сьогодні до цього списку додалося нове рішення — заборона на слово "увольнение". Судячи з недавніх висловлювань, його замінили на "освобождение". Тепер росіян "освобождают" від "каторжної праці", яка дозволяла заробляти на життя, зазначають Патріоти України.

Заступник міністра праці та соціального захисту РФ Олена Мухтіярова на засіданні Ради з розвитку соціальних інновацій суб'єктів РФ при Раді Федерації дала цікавий коментар. Вона сказала: "Майже 14 000 працівників перебувають у відпустці без збереження заробітної плати. Цей показник практично не змінювався з початку березня. До вивільнення заявлено близько 59 000 чоловік, це на 10% більше, ніж станом на 1 березня".
"При цьому ми не фіксуємо інформації про масові вивільнення, про які організація повинна заздалегідь попереджати", — продовжила заступник міністра.

Повідомлення вище дають зрозуміти, що Олена Мухтіярова дуже акуратно формує речення. Вона спеціально не використовує слово "звільнення", так як воно має негативне забарвлення. Однак чиновникам РФ не вдасться приховати факти за хитрощами: в найближчому майбутньому 59 тисяч росіян позбудуться роботи.

"Той, хто каже, що війна має бути заморожена, ніколи не дивився на карту": Генерал Годжес вказав на головну проблему

субота, 4 травень 2024, 8:58

Україна не повинна погоджуватись на заморожування війни, оскільки для країни-агресора Росії це буде лише додатковим часом на підготовку наступного кроку. Москва вже неодноразово показувала, що не збирається дотримуватись жодних укладених угод. Таку дум...

Не треба їх переоцінювати? Ізраїльський військовий експерт пояснив, чого очікувати Україні від безпекових угод

субота, 4 травень 2024, 8:42

Безпекові угоди з країнами-партнерами, над якими наразі працює Україна, не варто переоцінювати. Вони здатні дати нашій державі воєнно-стратегічний і моральний запас міцності, однак це не комерційні контракти, за порушення яких введуть санкції для поруш...