Влипла у гучний скандал: "Слуга" Безугла пояснила, звідки у її декларації взялася квартира у Києві за 165 тисяч гривень

Народний депутат від "Слуги народу" Мар'яна Безугла заявила, що квартира в Києві за 165 тисяч гривень, яка з'явилася у декларації, належала її батькові. За її словами, в документі вказана не фактична вартість житла, а на "момент останньої оцінки", передають Патріоти України.

"Я не купувала цю квартиру. Це квартира мого тата, Володимира Безуглого. Там вказано в декларації "вартість на момент останньої оцінки", – повідомила нардеп. "Я нічого не купувала, просто тато її переоформив на мене, не організовуючи оцінку. Це не купівля. І ціна така, бо вона була оцінена багато років тому", – додала Безугла.

Зокрема йдеться про квартиру у столиці загальною площею 75,1 квадратних метрів. Дата набуття права – 4 грудня 2019 року.

Також нардеп від "Слуги народу" задекларувала 517 ,7 тисячі гривень заробітної плати, отриманої від Управління справами Апарату Верховної Ради України. Крім того, Безугла вказала отримання 504 ,5 тисячі гривень відшкодування витрат на здійснення депутатських повноважень. На її банківських рахунках зберігається 10 тисяч доларів та 329 ,4 тисячі гривень.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...