Із шкіри крокодила: "Слуга народу" Аллахвердієва прийшла в Раду з годинником за 275 тис. грн

Народна депутатка від "Слуги народу" Ірина Аллахвердієва прийшла до Верховної Ради з елітним годинником за 275 тисяч гривень, передають Патріоти України.

Так, на зап'ясті жінки красувався аксесуар Ulysse Nardin моделі Classico Jade. Це швейцарський годинник традиційної круглої форми з перламутровим циферблатом і розсипом діамантів по колу на базелі. Браслет виконаний зі шкіри крокодила благородного коричневого кольору. Про це повідомляє видання "Страна".

Зазначається, що він із колекції 2018 року й спочатку коштував $9900 або близько 275 000 грн. Зараз же можна знайти ці години зі знижкою 15-20%.

До речі, в декларації Аллахвердієвої на сайті НАПК (Національне агентство з питань протидії корупції) є відомості лише про годинник фірми Frederique Constant, за вартістю майже удвічі дешевший ніж Ulysse Nardin, про який йдеться у статті.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...