"Слуга народу" голосуватиме: Буданов замість Резнікова, Резніков замість Рябікіна, - Арахамія

Фракція "Слуга народу" проголосує за звільнення міністра оборони Олексія Резнікова і міністра з питань стратегічних галузей промисловості Павла Рябікіна.

"Пройшло закрите засідання фракції "Слуга народу". Без деталей:

  • безпекова ситуація в Україні, дії РФ
  • обмеження виїзду за кордон
  • робота фракції в 2023 році
  • кадрові ротації в уряді.

МОУ і Мінстратегпром звільняємо. Подаються на постійних керівники СБУ та МВС", - написала заступниця голови комітету ВРУ з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Мар'яна Безугла у Facebook.

голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія підтвердив, що Резніков "переводиться на посаду міністра з питань стратегічних галузей промисловості для посилення військово-промислового співробітництва, що абсолютно логічно, враховуючи його експертизу по "Рамштайну" й необхідність "підняти" міністерство, яке повинно робити більше".

Він також підтвердив, що Буданов очолить Міністерство оборони, "що абсолютно логічно для воєнного часу". Арахамія підтвердив також, що Клименка буде призначено головою МВС, а Малюка – СБУ.

"Логіка та сама. Силові відомства на цьому етапі мають очолити не політики, а кадрові силовики", - зазначив голова фракції.

Білий дім обіцяє: США передали Україні "значну кількість" ATACMS, і "доправлять ще"

середа, 24 квітень 2024, 22:17

Радник президента США Джо Байдена з питань національної безпеки Джейк Салліван підтвердив передання Україні далекобійних американських ракет ATACMS. Про це Салліван сказав на брифінгу 24 квітня, його цитує Reuters, передають Патріоти України. За словам...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20