"Слуга народу" готовий пожертвувати видними соратниками: Хто опинився у групі ризику

У партії заперечують, що це буде "не по-людськи" щодо членів команди президента.
У Зеленського вирішили пожертвувати Абромавічусом? Фото: Українська правда.

Президентська партія "Слуга народу" готова пожертвувати деякими впливовими членами своєї команди і люструвати главу наглядової ради "Укроборонпрому" Айвараса Абромавічуса, главу РНБО Олександра Данилюка та заступника голови Офісу президента Вадима Пристайка в разі розширення закону про очищення влади від посадових осіб часів президентства України Петра Порошенка. Про це заявив керівник передвиборного штабу партії Олександр Корнієнко в інтерв'ю, передають Патріоти України.

"Ну, тут "ліс рубають - летять тріски". Тут би ... Якщо ми приймемо загальний принцип, то я думаю, що наші учасники команди зрозуміють, що це командна історія. Треба буде цьому загальному принципу підкоритися", - сказав Корнієнко.
Олександр Корнієнко заперечує, що це буде "не по-людськи" щодо членів команди президента."Закон треба спочатку написати. Я впевнений, що в Офісі президента цим вже займаються. Далі нам належить його прочитати, зрозуміти. Будуть, можливо, правки якісь. Зрозуміло, що ми будемо його якомога швидше приймати і писати такі перехідні положення, щоб він якомога швидше працював", - заявив Корнієнко.

"Ми не збираємося": У ЗСУ відповіли на чутки про відведення з фронту танків Abrams

неділя, 28 квітень 2024, 10:56

У Збройних силах України спростували чутки про відведення американських танків Abrams з фронту. У війську зазначили що не мають наміру ховати від окупантів те, що "зазвичай примушує ховатися їх самих". Про це заявили бійці 47-ї окремої механізованої б...

Оце так: Німеччина категорично проти вилучення активів РФ на користь України

неділя, 28 квітень 2024, 10:50

Німеччина виступає категорично проти спроб вилучити частину майже 300 мільярдів доларів заморожених активів Кремля. Про це пише The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Як передає видання, у Німеччині побоюються, що це створить прецедент і ...