"Слуга народу" Шевченко обізвав телеведучого проросійського телеканалу ідіотом через питання про Лукашенка та Гітлера (відео)

Нардеп від партії “Слуга народу” Євген Шевченко обізвав у прямому ефірі ведучого каналу “Наш” Олександра Лірчука у відповідь на його запитання про зустріч із самопроголошеним президентом РБ Олександром Лукашенком. Відео інциденту опубліковано на каналі “Наш”, зазначають Патріоти України.

Лірчук запитав Шевченка, чи є випадковістю те, що його зустріч із Лукашенком відбулася в день народження Адольфа Гітлера. На це нардеп відповів, що це не так і заявив, що “це пов’язано з тим, що ведучий просто ідіот”. Відразу ж після цього журналісти вирішили попрощатися з Шевченком, дорікнувши його у використанні образливого слова.

Пізніше в коментарі Telegrem-каналу Pavlovskynews Шевченко заявив, що він так емоційно висловився через те, що його мати є етнічною німкенею. Також у своєму акаунті в Telegram депутат написав, що “поважає журналістику і журналістів, але те, що сталося, назвати журналістикою складно”. Також він закликав власника телеканалу Євгена Мураєва звернути увагу на Лірчука.

До інциденту з Лірчуком Шевченко також під час ефіру посварився з його колегою Анастасією Гусарєвою. Під час словесної перепалки вони активно перебивали один одного. Шевченко говорив, що у нього своє бачення на відносини з Білоруссю, яке не збігається з поглядами партії, в якій він перебуває.

На це Гусарєва відповідала, що якщо нардепу не подобається фракція, було б логічно її покинути і додала, що якщо Шевченко “людина понятійна, то повинна за своїх тягнути мазу”. Нардеп порадив їй звільнитися з каналу, але Гусарєва запевнила, що її влаштовує її робота. Після цього словесну перепалку припинив Лірчук, поставивши питання про Гітлера.

У коментарях під відео багато хто підтримав позицію Шевченка з приводу непрофесійної поведінки ведучих і написав про те, що вони “провокаціями ганьблять країну”. При цьому деякі заявили, що Шевченко у фракції “Слуга народу” з його поглядами не місце.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...