"Слуга народу" влаштував бійку в ресторані

У п'ятницю, 23 квітня, в Черкасах народний депутат від "Слуги народу" 35-річний Олег Арсенюк влаштував бійку на території розважального комплексу "Бочка", де проходив обід з нагоди річниці аварії на ЧАЕС. Про це повідомляє "Телеграф" з посиланням на джерела в поліції, передають Патріоти України.

Так, Арсенюк "зачепився" з 33-річним Андрієм К. "Місиво" вийшло пристойне, оскільки і нардеп, і його опонент отримали серйозні травми. Зокрема, у Арсенюка - закрита черепно-мозкова травма, забиття голови, а у його суперника по "кулачному бою" - закрита черепно-мозкова травма, забійні травми голови, рук і ніг. Обом чоловікам після розборок знадобилася медична допомога, але нікого ушпиталювати не стали.

Як розповів поліції опонент "слуги" він побачив, як, Арсенюк і його знайомий, брат власника розважального комплексу, вчинили сварку із адміністратором закладу, вимагаючи не закривати заклад, а продовжити банкет. Швидше за все, молодий чоловік зробив з цього приводу зауваження нардепу, за що і відхопив від Арсенюка.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...