"Слуга народу" все більше перетворюється на комуністичну партію, а Зеленський - на її першого секретаря", - політолог

Команда президента Володимира Зеленського нагороджує "передовиків" програми "Велике будівництво". Радянськими методами намагаються створити позитивний піар для глави держави. Таку думку висловив політолог Віталій Бала, передають Патріоти України.

"В інформаційній простір поміщають позитив щодо "Великого будівництва". Щоб показати, що все добре, є люди, гідні нагороди. Це абсолютно технологічний піар-хід для Зеленського. До 30-річчя Незалежності команда Зеленського хоче набрати побільше позитиву. Вважають, такі дії їм допоможуть. Навіть вивели кілька об'єктів з-під "Прозорро" до Дня Незалежності. Це крок назад", – говорить політолог.

Керівництво країни нагадує часи Радянського Союзу, зазначає Бала. "Слуга народу" все більше перетворюється на комуністичну партію, а Зеленський на її першого секретаря. Тоді практикували такі нагородження "передовиків", – каже політолог.

Додає: "Чи нагороджують за будівництво когось у США, Європі, Австралії? Ми про таке не чули. А у нас всі керівники служать команді президента, яка їх призначає. Це нагадує осучаснений діджиталізований СРСР. Може це залишилося у Зеленського у підсвідомості, коли він був жовтенятком. Важко уявити, щоб хтось з керівників держав їздив перевіряв будівництва дитсадків. Вони їдуть, коли стаються негаразди. У нас все навпаки".

"Велике будівництво" – це проєкт для рейтингу Зеленського та заробляння грошей його оточення, вважає Бала. "Є багато чуток та інформації, що від 10 до 40% відкатів на цьому проєкті. А до того ж створюють позитивний піар, що це підняття економіки. Хоча це не так. Це не той проєкт, який виведе країну з економічної кризи. Красива обгортка, яку намагаються всім показати, дозволяє заробляти гроші", – говорить політолог.

Джерело: Gazeta.ua

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...