"Слуга народу" випрацювала "темники", як правильно реагувати на "справу Татарова"

Рутинну роботу серед депутатів монобільшості з "зашкварного питання" Банкова довірила "тандему корабельних сосен" Арахамії та Корнієнку

Керівництво фракції "Слуга народу" підготувало для народних депутатів ефірні тези, де радять, як коментувати скандальну справу заступника керівника Офісу президента Олега Татарова.

Народних депутатів спонукають казати, що НАБУ нібито не має ніяких звинувачень проти Татарова, які стосувалися роботи в Офісі президента, а скандальна справа стосується періоду 2017 року, коли той працював юристом. Документ з ефірними тезами для "слуг" виявився в розпорядженні видання "Бабель", зазначають Патріоти України.

Автори документа переконують, що посадові обов'язки Татарова в Офісі президента не передбачають ніякої можливості контролю за діяльністю правоохоронних органів і НАБУ.

"Тому не тільки некоректно, але і просто брехня - говорити, що Татаров може контролювати діяльність правоохоронців. Офіс президента - це допоміжний орган, основне завдання якого - забезпечувати діяльність президента України", - радять "слугам" в тезах.

Також в "рекомендаціях" говориться, що Татаров написав заяву про тимчасове призупинення його посадових обов'язків як заступника керівника Офісу президента, щоб уникнути будь-яких звинувачень в конфлікті інтересів і в політичному тиску.

До того ж в документі зазначається, що говорити про причетність Татарова до будь-яких злочинів передчасно, тому що судді Антикорупційного суду ще не оцінювали матеріали, зібрані НАБУ.

"Визнання будь-якої людини не може бути царицею доказів іншої людини. Якщо Микитась визнає винним себе - це добре. Але чи достатньо доказів у НАБУ проти Татарова або інших осіб ... Прес-релізи, скріншоти і заяви з посиланням на "джерело в НАБУ" не можуть бути такими доказами", - додають в документі.

Рейтинги не суттєво: "Якщо не буде телемарафону, то виникне медіахаос", - радник Єрмака Лещенко вимагає СБУ розібратись з критиками медіапроекту ОП

вівторок, 30 квітень 2024, 0:52

Скандальний діяч запевняє, що всі хто критикує інформаційну політику його з Єрмаком медійного дітища або російські запроданці, або корисні ідіоти Кремля. Радник глави Офісу Президента Сергій Лещенко, екс-нардеп та ситуативний залізничник запевняє, що б...

Бронетехніка та боєприпаси: Німеччина передала нову партію військової допомоги ЗСУ

вівторок, 30 квітень 2024, 0:15

Німеччина відзвітувала щодо нового пакета військової допомоги для України, до якого увійшли додаткові засоби протиповітряної оборони, снаряди й бронетехніка. Про це повідомляється на офіційному сайті німецького уряду в понеділок, 29 квітня. До списку у...