"Слуга народу" збирається виключати Трухіна з фракції, - Арахамія

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія на брифінгу в кулуарах парламенту заявив, що в понеділок 21 лютого буде ухвалене рішення про виключення із фракції народного депутата Олександра Трухіна, який влаштував улітку 2021 року ДТП, зазначають Патріоти України.

Пряма мова Арахамії: "Я впевнений просто (що голосів за виключення Трухіна вистачить – ред.) У понеділок побачимо хто з нас правий.

Мажоритарника важко позбавити мандата. На нього неможливо тиснути (щоби він сам склав мандат депутата – ред.).

Я не хочу зараз ні обвинувачувати, ні захищати нікого в жодному разі.

Я відразу сказав, що мені взагалі особисто соромно за його поведінку".

Арахамія пояснив, що на засіданні фракції 21 лютого його виключать зі складу фракції" Слуга народу".

Політик додав, що звільнити Трухіна з посади заступника голови парламентського комітету з питань бюджету "теоретично можливо, але практично дуже важко".

На думку голови фракції, справу з ДТП за участі Трухіна повинні розслідувати правоохоронці, і варто дочекатися офіційних рішень та заяв з боку правоохоронних органів.

Крім того, Арахамія повторив, що Трухін продовжує наполягати, що він не був за кермом автівки, яка спричинила ДТП на Бориспільському шосе під Києвом у серпні 2021 року.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...