"Слуга" Тищенко відзначився новим "перлом", розповідаючи про замах на Шефіра

Заступник голови фракції "Слуга народу" Микола Тищенко прокоментував замах на першого помічника президента України Сергія Шефіра. Як відомо, сьогодні, 22 вересня, невідомі обстріляли авто, в якому перебував політик. Постраждав його водій. Своєю думкою про те, що трапилося, він поділився в кулуарах Верховної Ради, передають Патріоти України.

Тищенко шокований замахом на Шефіра і стверджує, що першому помічнику Зеленського пощастило. Більш того, те, що трапилося він назвав "свавіллям". "Це просто політичне свавілля! Просто пощастило, Сергій народився в сорочці і ангели його бережуть", - заявив Тищенко.

Раніше ЗМІ вдалося додзвонитися до Шефіра, однак він не став коментувати інцидент. За словами політика, зараз йому "не до цього".

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...