"Слуга" Зеленського приїхав у звільнений Тростянець у светрику з літерою V, розгорівся скандал (фото)

Політику навіть в голову не прийшло, що логотип модного італійського бренду в українців давно вже асоціюється зі звірствами російських загарбників, не менше сумнозвісної "Z"

Народний депутат України від фракції "Слуга народу" Микола Задорожній приїхав вітати лісівників у звільнене від ворога місто Тростянець Сумської області у светрику із символом рашизму, передають Патріоти України.

У Мережі відразу розгорівся скандал. Сам народний депутат пізніше заявив, що "мав необережність" одягнути светр із літерою V.

Деталі скандалу

Нардеп від партії "Слуга народу" приїхав вітати працівників Тростянецького держлісгоспу у светрі, на яклму була рашистська символіка - літера V. Варто зазначити, що Тростянець перебував майже місяць під окупацією. За цей час у місті було багато пошкоджених чи зруйнованих приміщень. Зокрема, і підприємство, на яке приїжджав Задорожній, було пошкоджене російськими окупантами.

Фотографії із зустрічі опублікувала Тростянецька міська рада на фейсбук-сторінці. Користувачі Мережі відразу звернули увагу на светр, в якому був народний депутат. Під дописом вони залишили гнівні коментарі:

  • Нормально. В якому світі живе цей персонаж і оточення? Без проявів інтелекту депутат, а інші? Я не розумію, як так?
  • Він ще не зрозумів, що Тростянець звільнили?
  • Скажіть йому, що місто вже звільнили, нехай переодінеться.
  • На спині потрібно було йому намалювати Z ! Циркач Цікаво, що він думав, коли надягав цього светра?
  • І ніхто не знав з нього той світер

Пізніше нардеп попросив вибачення в українців

Після скандалу, який розгорівся у Мережі, Задорожній попросив вибачення у народу України. Нардеп опублікував допис на своїй сторінці у фейсбуці, в якому пояснив, що "мав необережність" одягнути на зустріч у Тростянець светр із літерою V.

"Дякую за увагу і слушні зауваження, щодо мого вбрання на деяких заходах, що відбувалися сьогодні в лісових господарствах Сумщини! Прошу вибачити мою необачність! Певен, що ті хто зі мною спілкуються особисто, знають мою давню проукраїнську позицицію, бажання і дії для якнайшвидшої Перемоги України над ворогом! Слава Україні!", - написав він.

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...