"Слугам" немає чого втрачати, на відміну від улюбленця нації: "Вірастюк багато втратить, якщо пройде у Раду", - голова Комітету виборців

Команда "Слуги народу" грубо вчинила з Василем Вірастюком, кинувши у велику політику. Досі всі до нього ставилися з симпатією й позитивом і поки що ніхто не воював як із політиком. Спортсмен багато втратить, якщо пройде у парламент, розповідає Олексій Кошель, голова Комітету виборців, зазначають Патріоти України.

Вірастюк представлятиме партію "СН" на довиборах у Верховну Раду на окрузі №87 на Івано-Франківщині.

"На цьому окрузі буде серйозне протистояння. Для окремих партій – це не просто плюс один депутатський мандат. Хочуть показати своїм виборцям перемогу. Тому "Слуга народу" шукала цікавого кандидата (висунули Василя Вірастюка. - ред). Досить сильного представника висунула "Європейська солідарність" (Марусю Звіробій. - ред.). І один із найсильніших – Андрій Шевченко. Між цими трьома буде найбільша суперечка. Кандидат від "Свободи" (Руслан Кошулинський. - ред.) теж перспективний. Це додає певної інтриги до виборів. Кошулинський відтягуватиме голоси від Звіробій і може забрати частково у Вірастюка.

Дуже скептично ставлюся до шансів Василя. Команда "Слуги" грубо з ним вчинила, кинувши у велику політику. Він приречений на програш. Питання у тому, що з Вірастюком поки що ніхто не воював як із політиком. Усі до нього ставилися з симпатією й позитивом. Спортсмен, котрий займає патріотичну позицію і підтримує українську армію. Але достатньо буде кинути кілька дрібних камінців у Вірастюка-політика, щоб побачити, що він дуже швидко посипеться. Багато втратить, якщо пройде у парламент", - вважає Кошель.

Він переконаний, що кандидати нових технологій не придумуватимуть.

"Нам потрібно готуватися до чергової ярмарки благодійності. Під час попередніх виборчих кампаній Олександр Шевченко та його команда неодноразово використовували технології з непрямого підкупу виборців – безкоштовні екскурсії на гірськолижний курорт, обіди.

Не варто чекати великої активності виборців. Традиційно довибори – це низький рівень явки, тому що у людей нема додаткових стимулів йти голосувати. Вони розуміють, що один депутат у парламенті – провладний чи опозиційний – принципово не змінить розкладу політсил", - зазначив Кошель.

Джерело: Gazeta.ua

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...