"Слугу" намагаються відмазати? У поліції вважають, що нардеп Трухін не їхав за кермом (відео)

Поліція вважає, що народний депутат від Слуги народу Олександр Трухін не був за кермом автомобіля Audi, який потрапив у ДТП 23 серпня. Про це повідомляє видання Бабель з посиланням на матеріали справи, передають Патріоти України.

У матеріалах кримінального провадження сказано, що машиною керував Віктор Склема, а Олександр Трухін і Фахраддін Мухтаров були пасажирами. Авто прямувало в бік Києва і близько 15:45 неподалік від Харківської площі в столиці врізалося в Ford Kuga, а потім - в Daewoo Lanos. За даними ЗМІ, загалом в аварії постраждали шестеро людей.

За даними Бабеля, поліція вилучила Audi як доказ у кримінальному провадженні - машину перевезли на територію для зберігання тимчасово затриманих транспортних засобів. Видання також опублікувало відео з місця аварії за участю Трухіна, на якому видно пошкодження машин.

Раніше джерело в правоохоронних органах повідомило виданню Цензор.Нет, що за кермом Audi був нібито не Трухін, а Віктор Склема - імовірно, помічник Фахраддіна Мухтарова. Останній є депутатом Полтавської облради і керівником місцевого осередку Слуги народу.

За інформацією Цензор.Нет, Audi A8 належить фірмі Сільськогосподарський виробничий кооператив (СПК) Андріївський, зареєстрованій у Дніпропетровській області. За даними видання, до 2019 року батько Трухіна Микола Олексійович володів частиною компанії.

В аварії за участю Олександра Трухіна постраждав голова Комітету арбітрів Української асоціації футболу Лучано Лучі та його помічник. За даними ЗМІ, водій автомобіля Audi спочатку зіткнувся з автомобілем Ford, в якому перебував Лучі, після чого наїхав на автомобіль Daewoo. За деякими даними журналістів, за кермом Audi перебував Трухін у стані алкогольного сп'яніння.

За кілька днів після ДТП за участю Олександра Трухіна десятки українських ЗМІ видалили або змінили новину про це, прибравши згадку про "слугу народу". Зокрема, головний редактор видання Трибуна Олег Щербаков заявив, що йому на пошту надійшла пропозиція зняти новину про ДТП за участю нардепа в обмін на компенсацію.

Голова партії Слуга народу Олександр Корнієнко в інтерв'ю не зміг підтвердити участь Трухіна в ДТП і сказав, що політсила чекає на реакцію Нацполіціі. Сам нардеп поки не коментував цю інформацію.

Перетворили на брухт: З’явилося відео першого ураження російської РЛС "Ястреб-АВ" на Донеччині

вівторок, 16 квітень 2024, 10:54

У мережі з’явилося відео, як українські військові вперше уразили новітній російський комплекс артилерійської розвідки 1К148 "Ястреб-АВ", передають Патріоти України. Це сталося у травні 2023 року на тимчасово окупованій території Донецької області. Віде...

У Кривому Розі чоловік помочився на портрети загиблих Героїв - його батько теж служить у ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 10:44

У Кривому Розі п'яний чоловік помочився на портрети загиблих захисників біля Меморіалу Героїв. Поліцейські повідомили чоловіку про підозру за фактом хуліганських дій. Про це повідомляє поліція Дніпропетровської області, передають Патріоти України. За д...