"Слугу" понесло: Арахамія заявив, що Зеленський буде говорити із Байденом на підвищених тонах

Політик підкреслив, що Сполучені Штати нібито роблять непорядні вчинки і навіть недооцінюють, або ж хочуть робити вигляд, що недооцінюють, всі наслідки.

Зустріч, або, принаймні, непублічна її частина, президента України Володимира Зеленського і президента США Джозефа Байдена "пройде на підвищених тонах". Усе через "Північний потік-2", передають Патріоти України.

"Я очікую, що якнайменше непублічна зустріч Зеленського з Байденом буде на підвищених тонах. США сьогодні багато в чому недооцінюють, а може, вдають, що недооцінюють, удар, який вони роблять таким вчинком", - сказав Арахамія в ефірі одного з телеканалів.

Угода США і Німеччини щодо "Північного потоку-2" – це "якась така неформальна коаліція проти Китаю", сказав нардеп.

Україна докладає всіх зусиль, щоб кожен контакт у Конгресі США консолідувати в єдину позицію. Конгрес під час роботи восени опиратиметься на рішення Байдена щодо цього питання, зі слів Арахамії.

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...