"Слуги" для того і захопили ТСК. "Відверта брехня, щоб прикрити і захистити зрадників в Офісі президента": У Порошенка відреагували на звіт Безуглої щодо розслідування "вагнергейту"

Чому у цивілізованому світі слідчі комісії парламенту є прерогативою опозиції, а в Україні за режиму Зеленського ТСК по розслідуванню промосковської зради, де фігурує президент, стало монопольною справою правлячої партії та ОПЗЖ - питання риторичне

У партії п’ятого президента Петра Порошенка "Європейській солідарності" відреагували на звіт роботи ТСК Верховної Ради щодо "вагнерівців" та заявили, що глава комісії Мар’яна Безугла "поширила відверту брехню", повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу "ЄС"

"Саме п’ятий президент Петро Порошенко санкціонував початок спецоперації проти т.зв ПВК Вагнера. Так само як саме президент Зеленський завалив її фінал, перекресливши ризиковану високофахову роботу українських спецслужб.

Володимир Зеленський визнав, що попередив Лукашенка. Невже це не підстава, щоб допитати його?

ПсевдоТСК винятково з вірних "Слуг", у роботі якої сьогодні не брала участі жодна інша фракція чи депутатська група, має одну мету – прикрити і захистити зрадників в Офісі Президента.

Тому "Європейська Солідарність" не брала і не братиме участі в їхній виставі. Ми вимагаємо голосування повноважної ТСК за участі усіх політичних сил парламенту, за винятком проросійської ОПЗЖ".

Деталі: Зазначається, що Порошенко готовий дати покази СБУ у цій справі.

Передісторія: Тимчасова слідча комісія Верховної Ради щодо розслідування справи "вагнеріців" дійшла до висновку, що Порошенко не міг санкціонувати цей "спеціальний захід", оскільки його планували у липні 2020 року.

Раніше Порошенко заявив, що наприкінці 2018 року санкціонував проведення спецоперації спецслужб із затримання найманців ПВК "Вагнер".

Пекельна картина: ЗСУ показали тіла окупантів біля Часового Яру, які померли за Путіна (відео)

середа, 24 квітень 2024, 16:45

Армія РФ безперервно намагається штурмувати Часів Яр. Так, ЗСУ показали околиці міста, засипані тілами солдатів армії РФ. Про це пише журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. "Українські військовослужбовці гидливо обходять трупи, знімаючи ...

"Проблема в тому...": Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту без прикриття іншими ЗРК, - експерт

середа, 24 квітень 2024, 16:22

Системи Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту, не прикриваючи їх іншими зенітно-ракетними комплексами. Такою думкою в ефірі телеканалу FREEДОМ поділився військовий аналітик, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман, пере...