"Слуги" легалізують канабіс, а вирощуватимуть марихуану? Хлопці, що ви курили? Шуфрич і Арахамія влаштували перепалку в телеефірі

Гаряча дискусія між нардепом від ОПЗЖ і головою фракції "Слуга народу" розгорілася в ефірі "Свободи слова Савіка Шустера" через четверте питання "опитувальника президента". Нестор Шуфрич і Давид Арахамія влаштували жорстку перепалку в ефірі політичного ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера". "Просунутий" Арахамія назвав Шуфрича "дремучим человеком" за небажання легалізації вживання населенням медичної коноплі, зазначають Патріоти України.

"Хлопці, шо ви курили, якщо у вас четверте питання легалізація марихуани, не лікувальний там канабіс? Давайте називати речі своїми іменами - марихуана!" - вибухнув Шуфрич.

На що Арахамія відповів, що "тільки дрімучі люди можуть говорити про медичний канабіс, що це наркота, це марихуана". Представник "СН" пояснив різницю між медичним каннабісом і наркотичним.

"Ви абсолютно безграмотно зараз ставите питання", - звернувся Арахамія до Шуфрича.

На що останній відповів, що з допомогою тяжкохворим в Україні все гаразд. Адже навіть всі, хто потребує морфій, можуть отримувати його за призначенням лікаря.

"А ви що хочете, щоб на цій землі, яку ви сьогодні хочете вкрасти, яку ви вже почали продавати за безцінь, вирощувати марихуану?" - задався питанням Шуфрич.

Після чого депутат від ОПЗЖ показав свою безграмотність, запевняючи, що вже зараз в Україні можна отримати медичний канабіс за рецептом лікаря.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...