"Слуги народу" та іноземні журналісти потрапили під обстріл окупантів на Донбасі

На одній із позицій на Донбасі 19 лютого народні депутати та представники зарубіжних ЗМІ потрапили під обстріл окупантів. Усіх евакуювали в укриття. Про це повідомила в Telegram речниця "Слуги народу" Юлія Палійчук, передають Патріоти України.

Де саме та хто з нардепів потрапив під вогонь - Палійчук не уточнила. Проте раніше зазначала, що народні депутати від "Слуги Народу" спільно з представниками закордонних ЗМІ побували на позиціях українських сил у районі Світлодарська.

"Народні депутати поспілкувалися з військовими щодо оперативної обстановки та щодо загострення, яке спостерігається протягом останніх днів. За словами військовослужбовців, ситуація складна, але повністю контрольована", - повідомляла Палійчук. .

Також представники "Слуги Народу" передали одному із підрозділів ЗСУ дрон, необхідний для виконання завдань в зоні ООС.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....