Слуги не схотіли їхати в маєток: Єлизавета II може відмовитися від традиційного Різдва з родичами

Персонал палацу, який обслуговує королеву під час карантину, навідріз відмовляється їхати в Сандрінгем та ізолюватися від своїх родин на час святкових днів.

Королівська родина, можливо, не зможе разом відсвяткувати Різдво в маєтку Сандрінгем в цьому році. Королеві Єлизаветі II та її чоловікові, принцу Філіпу радять залишатися в Віндзорському замку, щоб уберегтися від коронавірусу, інформують Патріоти України.

Як повідомляє Express, персонал палацу, який обслуговує королеву під час карантину, навідріз відмовляється їхати в Сандрінгем та ізолюватися від своїх родин на час святкових днів. «Члени королівської родини можуть залишитися без традиційної різдвяної поїздки до палацу Сандрінгем — приватну садибу династії. І станеться це вперше за 33 роки», — сказав інсайдер.

Представник Букінгемського палацу зазначив, що остаточне рішення поки не прийнято і варто почекати закінчення карантину, яке заплановано на 2 грудня.

Нещодавно стало відомо, що ще у квітні принц Вільям переніс коронавірус, але не повідомляв про це, щоб не хвилювати британців після звістки про хворобу принца Уельського і Бориса Джонсона.

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Ворог прискорює наступ: У The Hill оцінили, скільки території може втратити Україна

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:45

Росія активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, доки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою. Про це пише видання The Hill, передають Патріоти Украї...