"Слуги" знов на коні в скандальній справі: Суд втретє визнав обрання Вірастюка нардепом

Велика палата Верховного суду визнала законним обрання Василя Вірастюка народним депутатом. Зокрема, Палата ВС скасувала рішення від 23 травня, в якому йшлося про визнання протиправними дій Центральної виборчої комісії щодо встановлення результатів довиборів у Раду на 87-му окрузі, повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву на ЦВК.

“Дії ЦВК щодо встановлення результатів виборів в окрузі 87 правомірні, – рішення суду. Велика Палата Верховного суду скасувала рішення Верховного Суду від 23 травня”, – йдеться в повідомленні.

Як зазначили в ЦВК, Велика палата Верховного Суду підтвердила правомірність дій і рішень ЦВК. При цьому суд залишив у силі протокол ЦВК про результати виборів в ОВО №87 (і пункти 1-2 постанови Комісії від 19 травня 2021).

Нагадаємо, Верховний суд вдруге скасував протокол ЦВК про визнання Василя Вірастюка переможцем на виборах на Прикарпатті.

Раніше ЦВК офіційно визнала перемогу представника партії “Слуга народу” Василя Вірастюка на довиборах до Верховної Ради на 87 окрузі на Івано-Франківщині.

Натомість Верховний Суд скасував протокол ЦВК про перемогу Вірастюка у 87 окрузі.

Нагадаємо, народна депутатка фракції “Європейська Солідарність” Вікторія Сюмар заявила, що результати виборів на Івано-Франківщині потрібно обнулити, щоб показати, що Україна залишається європейською державою.

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...

Байден з підписом обіцяє не тягнути: Сенат США підтримав проголосований палатою Представників законопроект Джонсона про допомогу Україні

середа, 24 квітень 2024, 5:48

Вночі 24 квітня (за Києвом) Сенат США схвалив пакет допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню, де на підтримку України передбачено понад 60 млрд доларів. . Як стало відомо з трансляції засідання, законодавці схвалили цей пакет переважною більшістю голосів. ...