Слушний момент: У правлячій партії Грузії пропонують спитати в народу, чи воювати з Росією

Керівництво Грузії може організувати всенародний референдум. На ньому планують поставити питання: чи хочуть грузини війни з Росією. Про це заявив голова партії "Грузинська мрія" Георгій Кобахідзе, інформують Патріоти України.

Він пообіцяв, що "влада діятиме так, як скаже народ".

Референдум про війну у Грузії

"Нехай народ скаже, чи хоче він відкриття другого фронту в Грузії проти Росії", – наголосив Кобахідзе.

Росіяни скаржаться, що їх масово не пускають до Грузії

Грузія посилила контроль на кордоні для росіян, які в'їжджають до країни. Вони скаржаться на масові відмови у в'їзді. За даними одного із пропагандистських медіа, посилення контролю на кордоні почалося кілька тижнів тому. Обмеження щодо в'їзду торкнулися росіян незалежно від їхніх обставин і причин поїздки.

"Якщо немає документа на проживання, посвідки на проживання, то ніякі інші документи не є гарантією в'їзду до Грузії для російських громадян", – зазначив директор громадської організації Free Russia Foundation на Південному Кавказі Єгор Куроптев.

Зазначається, що з березня по червень 2022 року 3 036 громадян росії "розвернули" на в'їзді Грузії. Причини цього в МВС країни не роз'яснювали. Крім того, як відомо, шоста частина росіян, які приїхали до Грузії після початку війни в Україні, затрималися там довше ніж на місяць.

Джерело: 24 канал

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...