"Служниця" без трусів: "Ганна Мінюкова, учасниця Нацради реформ при президентові України. А ще - ню-модель... Хороші "професіонали" у нас на вагу золота...", - Приходько (фото 16+)

Дніпрянка Ганна Мінюкова (Ася Міковіч), яка стала відомою після парі з мером Борисом Філатовим з приводу ремонту Нового мосту і голої фотосесії на переправі, 25 лютого прийняла участі в засіданні Національної ради реформ з першими особами України. Відповідне фото дівчина опублікувала у себе в Instagram, передають Патріоти України.

На засіданні також були присутні президент Володимир Зеленський, голова Офісу президента Андрій Єрмак, спікер Верховної Ради Дмитро Разумков, перший віце-спікер парламенту Руслан Стефанчук, експрезидент Грузії Міхеїл Саакашвілі і багато інших. "Останнім часом все більше переконуюся, як важливо бути частиною того, що дійсно має значення і розвиватися в команді професіоналів", – підписала фото Мінюкова.

Нагадаємо, що в 2019 році Мінюкова уклала парі з мером Дніпра Борисом Філатовим. Дівчина пообіцяла роздягнутися і влаштувати фотосесію на Новому мосту, якщо ремонт закінчать в обіцяний термін. Модель виконала умови парі, коли Філатов достроково відкрив переправу.

"І про реформи, так скть... Це Ганна Мінюкова, учасниця засідання Нацради реформ при Президентові України. А ще - ню-модель, ну то таке... Як підписала світлину сама Ганна: «Останнім часом все більше переконуюся, як важливо бути частиною того, що дійсно має значення і розвиватися в команді професіоналів»... Що тут скажеш... Хороші «професіонали» та досвідчені реформатори у нас на вагу золота... Тільки подивіться, як вони можуть розкорячитись заради їх втілення і лише потім дозволити собі перекур... За часів Порошенка, словосполучення «рішучі реформи» стало мемом. За часів Зеленського - мем матеріалізувався", - зазначив на своїй сторінці в Фейсбук Назар Приходько.

У себе в соціальних мережах Мінюкова і до цього публікувала знімки з відвертих фотосесій. Однак після парі дівчина намагалася таким чином звернути увагу на стан доріг і мостів в країні. У профілі Instagram Мінюкова називає себе інфраструктурною музою України, пише про будівництво, публікує фото з українськими чиновниками. Вона інженер-конструктор мостів і тунелів за освітою.

У коментарях під фото з засідання Нацради дівчині пригадали голу фотосесію після парі і помітили, що з її аккаунта пропали відверті знімки. Судячи з усього, Мінюкова "почистила" профіль перед початком "розвитку в команді професіоналів".

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...