"Слузі народу" доведеться посунутись? Володимир Кличко заявив, що уважно спостерігає за тим, що відбувається в Україні і буде кращим політиком, за багатьох теперішніх

В українському експертному середовищі вже близько року циркулюють думки, що Кличко-молодший може стати джокером наступних виборів, як Зеленський попередніх

Брат помститься за брата?

Володимир Кличко зізнався, що політика йому не чужа. Поки він не готовий заявляти, що планує займатися політикою, але вважає, що міг би робити це краще за багатьох. Про це він розповів у інтерв'ю виданню "Лівий берег", зазначають Патріоти України.

"Я зараз не буду заявляти, що у мене є якісь плани цим займатися. Але коли я слухаю наших політиків - а я за ними уважно спостерігаю, - то часто думаю: хто ці смішні люди? Що вони говорять? Що вони роблять? Адже я точно можу зробити це краще", - вважає Володимир Кличко.

Брат мера Києва, лідера "УДАРу" Віталія Кличка підкреслив, що серйозно ставиться до професії політика.

"Що значить "пішов у політику"? У політику не ходять. Нею або займаються, або вона займається тобою. Ти робиш вибір. Будеш цим займатися чи ні", - сказав Володимир Кличко.

Крім того, легендарний боксер зізнався, що йому неодноразово надходили пропозиції змінити громадянство, проте він їх відхилив. За словами спортсмена, необхідно думати про те, як допомогти своїй країні, а не чекати на допомогу від неї.

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі заявив, що залишився українцем, оскільки йому було б соромно перед собою та співвітчизниками змінити громадянство.

"Були офіційні пропозиції, підписані керівниками партій, міст, офіційні листи з "Прийміть громадянство". Моя думка: що зміниться в моєму житті? Взагалі нічого. Тут я повторю вже сказане: "Не питай, що може країна зробити для тебе, а що ти можеш зробити для країни". Якщо я відмовлюся від українського громадянства, як це повпливає на мою країну та на українців? Як вони це сприймуть? Я не зможу дивитися в дзеркало, якщо це зроблю", – заявив Кличко-молодший.


Не був пристебнутим, а машина поїхала на заборонений сигнал світлофора: В Ізраїлі міністр нацбезпеки потрапив у ДТП

субота, 27 квітень 2024, 18:44

Увечері 26 квітня в місті Рамла в Ізраїлі в ДТП потрапив автомобіль, у якому їхав міністр національної безпеки Ізраїлю Ітамар Бен-Гвір. Про це повідомило видання Ynet, передають Патріоти України. Бен-Гвір потрапив в аварію після того, як їхав із місця ...

Російська ракета впала поряд з кордоном Польщі - Туск

субота, 27 квітень 2024, 16:29

Вночі проти 27 квітня одна з російських ракет, якими РФ завдавала ударів по Україні, впала за 15 км від кордону з Польщею. Про це прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск повідомив у Мережі Х, передають Патріоти України. "На Львівський район сьогодні впали ...