"Смерть і полон": В українській розвідці розповіли про перспективи для окупантів на Харківщині

Представник ГУР МО України Андрій Юсов прокоментував перспективи для російських вояків на Харківщині. За словами Юсова, реальна ситуація на фронті серед окупантів зовсім відрізняється від того, що каже російська пропаганда. Самі загарбники розповідають по телефону про дизертирство, колосальні втрати та полон. Про це повідомляє пресслужба ГУР Міноборони, передають Патріоти України.

"Є офіційна версія генштабу російської федерації і міністерства оборони про перегрупування, але про неї точно забули повідомити особовому складу, який був у Харківській області. Вони не в курсі про перегрупування і активно розповідають своїм співрозмовникам на іншому кінці дроту про втечу, про колосальні втрати, про полон, в який потрапляє значна кількість підрозділів, про кадирівців, які тікають з поля бою.

Це добра терапія, тому що люди, які слухають це на території РФ, часто кажуть: "Та ну, не може такого бути, тут же по телевізору зовсім інше показують. Скоро вам допоможуть". Тоді російський солдат каже своїй мамі або дружині: "Ні, не допоможуть". Можливо, ці розмови допоможуть певній кількості зазомбованих росіян відключитися від телевізора і російської пропаганди. Якщо мова йшла про заробіток, то заробітку тут не буде. Буде смерть і полон", – сказав представник ГУР МО України Андрій Юсов.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...