"Смерть на поле боя или от напряженной работы": В ОРДО суттєво скоротилася кількість комуністів

Незважаючи на те, що людей в їхніх лавах стало менше, фанати Леніна продовжують мріяти про відродження СРСР та знищення олігархів.

В непідконтрольному уряду України Донецьку відбувся ювілейний пленум «компартії ДНР». Про це на своїй сторінці в соцмережі розповів член НЗФ і «компартії ДНР», громадянин Латвії Бенес Айо, передають Патріоти України.

За його словами, на захід прибуло кілька сотень людей - «члени компартії "ДНР" і гості». «Рівно 5 років тому комуністичні активісти, які в 2014 році, після фашистського київського путчу, підняли прапор нашої народно-визвольної революції, створили під керівництвом Бориса Литвинова комуністичну партію Донецької Народної Республіки», - пише Бенес.
Він підкреслив, що саме комуністи першими засудили «переворот», який організувала в лютому 2014 «проклята націоналістична хунта, що діяла під керівництвом євро-американських імперіалістів», першими закликали до відділення Донбасу і стали авторами «декларації про суверенітет ДНР».
«Мета комуністів ДНР - це закінчення війни, міжнародне визнання ЛДНР, інтеграція ЛДНР з Росією, побудова соціалізму на всьому пострадянському просторі, включаючи Україну і відновлення СРСР», - повідомив член НЗФ Айо.
Серед іншого, комуністи ратують за «вилучення власності у фашистів і їх безпосередніх посібників». У зв'язку з цим Бенес Айо написав: «Ці підприємства, що належали раніше українським олігархам і фашистам, повинні стати загальнонародною власністю. Тобто мова йде про націоналізацію. У республіці також повинні бути збережені і отримати впевнений розвиток кооперативні і невеликі приватні підприємства. Однак в ключових галузях промисловості і сільського господарства державний сектор повинен відігравати головну роль».
За словами Айо, в ході ювілейного пленуму були роздані «партійні квитки» новим членам «партії», а найбільш активні комуністи отримали медалі «100 років Великої Жовтневої Соціалістичної Революції», «70 років Перемоги», 140 років від дня народження Йосипа Сталіна. Серед них - «американський ополченець Техас» і «колумбійський ополченець Альфонсо».
«В даний час в КПДНР складається більш 750 чоловік, але в 2016 році ця цифра становила понад 1080 чоловік. Чисельність партійних рядів скоротилася по ряду причин: виїзд за межі Республіки, прагнення побудувати кар'єру в інших організаціях, смерть на полі бою або від напруженої роботи», - йдеться в публікації Бенеса.

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...