Смерть Путіна може не зупинити війну: Чого чекати після усунення диктатора

Війна в Україні може не закінчитися якщо Путіна усунуть або фізично, або просто позбавлять влади. Письменник, військовий експерт, директор Центру досліджень армії, конверсії та роззброєння Валентин Бадрак в чаті на Главреді зазначив, що вся Росія зійшла з розуму, і це очевидно, передають Патріоти України.

"Але після фізичного знищення Путіна з'являться нові можливості, за наявності яких російське суспільство швидко прокинеться, в тому числі прокинуться і сили, які прагнуть для Росії іншого майбутнього, не такого, як для неї закладає Путін", - зазначив експерт.

Зокрема, пояснив Бадрак, які прагнуть не дати Росії зникнути з карти світу, що зараз цілком можливо, а вистояти і піти новим шляхом розвитку. "Тому при знищенні Путіна такі процеси можливі, але вони необов'язково відбудуться", - підсумував експерт.

"України тут більше не буде": Пасічнику з Харківщини оголосили підозру за любов до РФ (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 19:51

Слідчі оголосили підозру 65-річному жителю селища Садовод у Великобурлуцькій громаді, який підтримував російських окупантів та публічно закликав односельців не визнавати державний суверенітет України, передають Патріоти України. Чоловік радів приходу о...

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...