"Смерть російським фашистам, окупантам, які за гроші вбивають, гвалтують, крадуть": Жителька Казахстану поставила на місце росіянку (відео)

У Казахстані росіянка вирішила покачати свої права, але місцева жінка поставила її на місце. Казашка розповіла громадянці країни-агресора, що залишиться від російських окупантів і що буде із кривавим президентом Володимиром Путіним, передають Патріоти України.

Відповідне відео з'явилося вмережі. Жінки влаштували з'ясування з приводу війни в Україні прямо в громадському транспорті. "Смерть російським фашистам, окупантам, які за гроші вбивають, гвалтують, крадуть, мародерствують чужі держави. Слава Україні! Крим – український! Ми, казахи, за щастя українців та за щастя своїх дітей! Російських окупантів ненавидимо! Якщо ти така фашистка та терористка, іди, чого ти тут сидиш. Іди до Путіна, заступайся, йди! Говори Путіну", – заявила казашка.

Жінка пригрозила вдарити росіянку і відверто заявила, що чекає, "коли Путіна повісять", а всіх "росіян московитами назвуть". "Чекаю, коли всі держави поділяться і залишиться у Росії маленький Урал. Незабаром так буде", – підсумувала казашка.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...