"Смерті українців - це "витрати війни": Харків'янин, який розмріявся про захоплення окупантами України, отримав підозру

Правоохоронці викрили ще одного прихильника Росії, який мріяв про швидке захоплення України окупантами. 56-річний харків'янин відкрито підтримував дії РФ в Україні та заявив, що загибель українців є "витратами війни". Про це інформує Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти України.

Так, чоловікові повідомили про підозру стосовно колабораційної діяльності згідно зі статтею 111-1 Кримінального кодексу України.

Під час слідства було встановлено, що в листопаді минулого року чоловік перебував у спортивному залі у місті Харків. Так, під час тренування він вступив у словесну перепалку з іншими відвідувачами через політичні погляди.

У своїх висловлюваннях він заявив, що "Крим належить Росії" а також чоловік висловив бажання аби окупанти швидше "визволили Україну".

Однак на цьому зрадницькі заяви чоловіка не закінчилися. Також цей прихильник Кремля цинічно заявив, що смерть українців є "витратами війни". Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення права займати певні посади або займатися певною діяльністю на період від 10 до 15 років.


Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...