"Смертником" ставати не збирався: Хлопець, який облив Порошенка зеленкою, отримує погрози

Під час святкування Дня Незалежності Ілля Пустовгар кинув зеленку в Петра Порошенка. Частина препарату потрапила в ліве око і на підборіддя екс-президента. Незабаром нападник був затриманий. Ним виявився житель Чернігівської області Ілля Пустовгар, інформують Патріоти України.

ЗМІ писали, що молодий чоловік нібито отримав велику винагороду за свій вчинок. Незабаром його відпустили без повідомлення про підозру.

5 вересня Ілля Пустовгар завів аккаунт в Facebook, де розповів про погрози і переслідування. "Зараз мене переслідують СБУ і окремі особистості без розпізнавальних знаків на одязі. Представляються представниками спецпідрозділів і погрожують мені. Я офіційно заявляю, що не маю відношення до злочинних угрупувань і не виконавець "замовлення"... Якщо зі мною щось станеться, будете знати винуватців", - заявив молодий чоловік.

Ілля Пустовгар пояснив свій вчинок тим, що Петро Порошенко не виконав обіцянки закінчити війну на Донбасі і, на його думку, мав відношення до корупції під час бойових дій.

"Лупити по російським НПЗ - це щастя ескалації на шляху до перемоги. Без дизелю рашисти стануть на коліна", - журналіст

понеділок, 29 квітень 2024, 9:23

"Якщо чесно, бомбьожки НПЗ стали для мене єдиним дофаміном. Коли розплющую очі зранку, то перше в нічних новинах - скільки й де рашисти нам розхерачили об'єктів. Якщо немає нашої нафтопереробної симетрії - стає геть грустно. Бо це дуже дієва річ", - пи...

"Варіантів безліч. Дискусії тривають": Як Україна може отримати і використати заморожені російські активи

понеділок, 29 квітень 2024, 9:14

Дискусії щодо використання заморожених активів РФ для допомоги Україні досі тривають. Колективне рішення буде озвучене на саміті G7. Про це розповів міністр юстиції Денис Малюська, передають Патріоти України. "США зробили перший важливий крок. Вони при...