Смешко відповів на пропозицію Зеленського долучитись до "Зе! Команди"

Колишній голова зовнішньої розвідки України заперечив заяву Зеленського про приєднання до його команди

Ігор Смешко. Фото: Факти.

Колишній кандидат в президенти України, який вибув в першому турі, але отримав підтримку більш ніж мільйона виборців Ігор Смешко відмовився від пропозиції кандидата в президенти Володимира Зеленського очолити Службу безпеки України. Про це заявив політичний експерт Олексій Голобуцький, передають Патріоти України.

«Прес-секретар Ігоря Смешка (набрав трохи більше 6% в першому турі президентських виборів - більше 1,1 мільйона голосів. - Авт.) заявила у відповідь на неофіційні повідомлення зі штабу В. Зеленського, що І. Смешко може очолити СБУ, що той не погоджувався на жодні посадові пропозиції В. Зеленського: «насправді, Ігор Петрович не погоджувався і не приймав ніяких пропозицій від жодного з кандидатів», - процитував Голобуцький.
За словами політтехнолога, хоча другий тур виборів вже близько, але у одного з кандидатів до сих пір немає команди. «Тобто за 10 днів до визначального голосування кандидат в президенти В. Зеленський не має ніяких домовленостей щодо посад, що входять в компетенцію президента. У нього дійсно порожня лава запасних і наявний серйозний кадровий голод», - вважає політичний експерт.
Голобуцький називає це тривожним сигналом: «Це дуже тривожна ситуація: ймовірний глава держави, за яким поки немає жодного фахівця, зате є тінь олігарха з цілком конкретними фінансовими претензіями».

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...