"Сміливості вистачило лише до знаку в місті": У Росії заявили про візит Шойгу до Маріуполя, у мережі вказали на брехню (відео)

Держава-терорист Росія вкотре заявила про візит міністра оборони Сергія Шойгу на тимчасово окуповані території України. Цього разу один із головних воєнних злочинців РФ нібито побував у знищеному окупантами Маріуполі, передають Патріоти України.

Шойгу нібито перевірив "роботу військово-будівельного комплексу щодо відновлення інфраструктури Донбасу". Про це повідомляє пресслужба міноборони РФ.

Кремлівська пропаганда влаштувала чергову показуху з воєнним злочинцем та його нібито турботу про благоустрій міста, яке практично стерла з землі путінська армія. Пропаганда похвалилася будівництвом "рятувального центру МНС". Ще цинічніше виглядав огляд Шойгу "нового мікрорайону з 12-ти п'ятиповерхових житлових будинків".

Крім того, у міноборони РФ розмріялися про будівництво водоводу, що з'єднує Ростовську область РФ та тимчасово окуповану Донецьку область.

Не дивно, що партизанський супротив Маріуполя викрив міноборони країни-терористки у брехні. У Telegram місцеве підпілля опублікувало відео з гелікоптером, у якому, ймовірно, прилітав Шойгу. Однак цей "візит" відбувся ще 3 березня, а роспропаганда почала писати про приїзд Шойгу лише через кілька днів. Більше того, рух супротиву констатував, що до самого міста Шойгу не заїжджав.

"Шойгу був у Маріуполі 3 березня. Маршрут аеропорт Маріуполь – "Невський" і швидко назад. Тобто де-факто сміливості вистачило тільки до знаку в місті. Пабліки рус*і написали тільки сьогодні (6 березня – ред.), а попередня затравка була наступного дня після візиту. Така "сміливість і чесність", – йдеться у повідомленні.


Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....