"Смішно чути це від "БНР": Мер Харкова відреагував на ідею Бєлгородського губернатора щодо "приєднання" його міста

Колись давно Бєлгород входив до складу Харківської області, а зараз у Харкові Бєлгородську область сприймають виключно як "Бєлгородську народну республіку". Про це розповів харківський міський голова Ігор Терехов у коментарі "Настоящему Времени", передають Патріоти України.

"Смішно було чути цю маячню, яка говорилася. Чому? Тому що, що таке Бєлгородська область? Бєлгородська область виключно сприймається в Харкові як "БНР". Тому говорити про якесь "приєднання", ще з боку Росії, Харкова...", - зазначив мер.

Терехов додав, що один район Харкова має таке ж населення, як Бєлгород. "...Теж для історії: колись дуже давно була Харківська область, до складу якої входило місто Бєлгород. До цього ми не будемо йти. Але те, що сьогодні стосується суверенітету і територіальної цілісності, то Україна - суверенна держава, Харків - українське місто, було, є і буде ним...", - підкреслив глава обласного центру.

Мер Харкова зазначив, що російський окупанти з самого початку повномасштабного вторгнення намагалися захопити місто, але зазнали поразки. "...Тому та маячня, яку він вимовив (Гладков - Ред.), нехай вона буде втішною для нього", - заявив Терехов.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...