Смикався і хапався за стілець: У Британії помітили маніакальні дивацтва в поведінці Путіна

Під час зустрічі президента РФ Володимира Путіна з російськими підлітками на Камчатці в його поведінці проявилися нові дивацтва. Він робив неприродні рухи ногами, совався на стільці і періодично хапався вільною рукою за його підлокітник, пише британське видання Daily Mail, передають Патріоти України.

Відзначається, що виступ Путіна був "нескладним", виглядав він "ніяково", а ноги його "тремтіли". "Він неодноразово постукував обома ногами по підлозі і хапався за підлокітник, ніби для підтримки, заявивши дітям:" жити треба заради того, за що можна померти", — нагадують журналісти.

Вони пишуть, що раніше "він розмовляв зі школярами, маніакально смикаючи ногами і міцно стискаючи підлокітник". У матеріалі нагадується, що президент РФ вже неодноразово давав привід для розмов про своє здоров'я, оскільки регулярно на публіці сіпався і похитувався.

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...

"У різних країн - різні страхи": Прем’єрка Естонії назвала причину, чому Україну підтримують недостатньо

субота, 18 травень 2024, 21:59

Прем'єр-міністерка Естонії Кая Каллас вважає, що достатній підтримці України з боку вільного світу перешкоджає страх. Про це вона сказала в суботу на дискусії конференції Леннарта Мері про підтримку України, її цитує ERR, повідомляють Патріоти України....