Снайпер-найманець "розніс" російську армію: У ГУР опублікували перехоплення розмови окупанта з батьком (аудіо)

Російський снайпер перейшов з приватної військової компанії до складу Збройних сил РФ та розповів про різницю між армією і ПВК. Порівняння виявилося не на користь "другої армії світу". Про це один російський військовий розповів своєму батькові по телефону. Розмову перехопило Головне управління розвідки Міноборони Україн, передають Патріоти України.

"У нас є снайпер, який в ПВК служив. Нормальний пацан. Вирішив спробувати, що таке російська армія, підписав контракт. Каже: "Лайно! Більше не піду. Назад в ПВК повернусь", – розповів окупант.

Також російський військовий поділився інформацією про те, що "строковики" проходять службу одразу на війні, й про те, що всі військові думали, що потраплять хоча б в Сирію (очевидно, в Сирії простіше й безпечніше, адже в основному Росія там не використовує піхоту, а лише наносить авіаудари) або Нагірний Карабах у складі сил миротворчої місії (де не треба брати активну участь у бойових діях).

Закон про "іноагентів" не наближає Грузію до ЄС, - ​президент Європейської Ради

субота, 20 квітень 2024, 19:05

Президент Європейської Ради Шарль Мішель розкритикував грузинський закон про "іноагентів", заявивши, що його прийняття вплине на рішення про вступ Грузії до ЄС. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. "Я хочу чітко заявити: цей законопр...

Верещук прокоментувала чутки про своє нове "призначення"

субота, 20 квітень 2024, 18:41

Віцепрем'єр-міністерка Ірина Верещук відреагувала на інформацію у ЗМІ про "призначення" головою Тернопільської обласної військової адміністрації. Про це вона повідомила у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Сьогодні деякі ЗМІ написали,...