Снайпера МВС, котрого звинувачують у розстрілі Небесної Сотні, суд звільнив з-під домашнього арешту

Зі зброї підозрюваного на вулиці Інститутській 20 лютого 2014 року був вбитий Олександр Храпаченко — активіст Євромайдану, театральний режисер-початківець, герой Небесної Сотні, Герой України.

Печерський суд Києва пом’якшив запобіжний захід екс-бійцю підрозділу спецназу "Омега", снайперу Дмитру Хмілю, якого підозрюють у вбивстві активіста Євромайдану Олександра Храпаченка. Про це повідомив прокурор Ігор Земсков, зазначають Патріоти України.

"Суддя Смик розглядала клопотання про продовження запобіжного заходу і змінила режим – з цілодобового на нічний домашній арешт. Клопотання подавала прокуратура про продовження запобіжного. Браслет протягом 5 днів ще не забезпечило управління поліції. Мотивує тим, що в них немає в наявності браслетів", - розказав він.

Запобіжний захід діє до 9 серпня. Окрім того, сам Хміль в ході засідання повідомив, що йому необхідно працювати, оскільки в нього жінка без роботи. Він заявив, що в нього на утриманні малолітня дитина.

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...