Снаряд прилетів у дім колаборантки: У окупованому Донецьку горіла й детонувала військова база росіян (фото)

Про те, що в окупованому Донецьку загорілася військова база російських військ, почали повідомляти у соціальних мережах. Місцеві жителі інформували про звуки вибухів. У соціальних мережах з'явилося відео, як поблизу "Донбас Арени" у небо здійнявся чорний стовп диму, передають Патріоти України.

Російські військові знову обстріляли Донецьк

17 червня збройні сили Росії вкотре завдали ударів по території окупованого Донецька. Під вогнем опинилася частина рятувальників у Київському районі.

На відео, які з'явилося у соціальних мережах, чутно сильні звуки від вибухів. Також снаряди розірвалися поблизу жилих будинків. Окрім того, як повідомили джерела 24 каналу, були "прильоти" в районі Гладковки.

Повідомляється, що один зі снарядів під час обстрілу потрапив у будинок колаборантки Катерини Мартьянової. У мережі з'явилося фото її пошкодженого будинку в Київському районі. Колаборантка встигла розповісти, що внаслідок обстрілу зруйновано покрівлю й декілька кімнат.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...