Сніданок під обстрілом: Бійці ЗСУ показали, як готують їжу на передовій

Воїни Збройних сил, які захищають Україну на найгарячіших напрямках фронту, встигають не тільки воювати, а й знаходять час для жартів, без яких, кажуть, на війні неможливо. Вони поділилися позитивними кадрами із приготування сніданку, передають Патріоти України.

Його бійці робили фактично на землі в лісі й під звуки обстрілів. Відео опублікував телеканал СТБ у Facebook.На кадрах військовослужбовець знімає свого побратима, який перемішує овочевий салат для воїнів. На тлі лунають постріли та вибухи, але захисники посміхаються.

"Ось такий сніданок під обстрілами. Саньок робить салат. Але не просто, ще в нас ось така картопелька, смажена на салі", – наголосив військовий. Він додав, що російські окупанти стріляють "не по-дитячому", проте їжу на передовій ніхто не відміняв – бійцям вона потрібна, щоб мати сили на оборону фронту.

"Сніданок під обстрілами, але на позитиві. Такі фронтові трапези – звична справа для наших захисників. Кожен день дякуємо ЗСУ!" – прокоментували ролик у мережі.

"Ми не збираємося": У ЗСУ відповіли на чутки про відведення з фронту танків Abrams

неділя, 28 квітень 2024, 10:56

У Збройних силах України спростували чутки про відведення американських танків Abrams з фронту. У війську зазначили що не мають наміру ховати від окупантів те, що "зазвичай примушує ховатися їх самих". Про це заявили бійці 47-ї окремої механізованої б...

Оце так: Німеччина категорично проти вилучення активів РФ на користь України

неділя, 28 квітень 2024, 10:50

Німеччина виступає категорично проти спроб вилучити частину майже 300 мільярдів доларів заморожених активів Кремля. Про це пише The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Як передає видання, у Німеччині побоюються, що це створить прецедент і ...