Снігурівку покинули ворожі офіцери, - глава Миколаївської ОВА

Місто Снігурівка Миколаївської області, за непідтвердженими відомостями, покинули офіцери супротивника, передають Патріоти України.

У Снігурівці ще залишаються війська супротивника, розповів очільник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім на брифінгу, коментуючи інформацію нібито про звільнення населеного пункту на Миколаївщині.

"Ми цього чекаємо щодня… Непідтверджена інформація, чекаю ще близько години: офіцерський склад покинув Снігурівку, але війська там ще залишаються", – повідомив чиновник.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...