"Собачі бої", каже: Радник Зеленського проти дебатів свого клієнта з Порошенком

Натомість гарною ідеєю вважає дебати Порошенка з Коломойським

У Зеленського знову передумали щодо дебатівУ виборчому штабі кандидата у президенти Володимира Зеленського наразі жодних дебатів не обіцяють. Навпаки – кажуть, що у проведенні таких "собачих боїв" просто немає сенсу, зазначають Патріоти України. Про це заявив радник кандидата у президенти Руслан Рябошапка в ефірі "Громадського".

Після оголошення остаточних офіційних результатів першого туру виборів президента Суспільне проведе переговори зі штабами двох кандидатів, які виходять у другий тур. Наразі лідерами виборчої гонки є Володимир Зеленський та Петро Порошенко. Але тим часом у штабі Зеленського знову передумали. Так, раніше їхній кандидат заявив, що готовий до дебатів із Президентом.

Якщо у вас є якісь план на 5 років – чому ви це не зробили тоді? Я не бачу просто сенсу починати ці, вибачте за грубе слово, собачі бої, коли люди влаштовують ток-шоу, а не дискусію чи обмін поглядами щодо програм, – сказав Рябошапка.

Радник шоумена також розповів, що в найближчий час Зеленський має детально представити своїм виборцям програму та членів команди.

"Обговорювати ці обличчя і план дій з Порошенком? Я не бачу в цьому сенсу. Яке питання до Зеленського може бути від Порошенка, який вважає його маріонеткою Коломойського? Може він з Коломойським влаштує дебати?" – додав він.

Зазначимо, дату дебатів зможуть призначити після згоди обох кандидатів. Вони повинні відбутися не пізніше, ніж 19 квітня.

Мстився державі за "образу": СБУ затримала одесита, підозрюваного в коригуванні ударів по будівлях Служби безпеки і прокуратури

середа, 24 квітень 2024, 13:44

Служба безпеки України затримала жителя Одеси, підозрюваного в підготовці серії ракетно-дронових ударів по місту. Про це 24 квітня в Telegram повідомила пресслужба СБУ, передають Патріоти України. . "Серед координат, які він передавав рашистам, було ...

Суд конфіскував п'ять літаків і не тільки у колаборанта Балицького

середа, 24 квітень 2024, 13:33

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) стягнув у дохід держави активи зрадника і голови окупаційної адміністрації Запорізької області Євгена Балицького та його родичів. Про це суд повідомив у середу, 24 квітня, передають Патріоти України. "Колегія суддів Вищ...