Собака знайшла і покликала хазяйку: У Бородянці жінка допомогла вижити людям під завалами будинку, приносячи воду та їжу (відео)

Жителька Бородянки Тетяна Петриченко протягом чотирьох днів годувала людей, які потрапили під завали будинку під час обстрілу міста російськими воєнними. Вона передавала їм через щілину у стіні їжу та воду. Про героїню стало відомо зі слів її знайомих, передають Патріоти України.

Жінка зізналась, що знайти виживших серед руїн їй допомогла собака Машка. "Вона побігла через дорогу до першого дому і давай сунути голову вниз. Я їй кажу: "Іди сюди!". Вона підбігає, хапає мене за ліву ногу, за штани і тягне мене до парадного. А я йду ще й матюкаюся, кажу : "Ти чи здуріла чи що?". Люди й почули, почали кричати", – розповідає Тетяна.

Таким чином вона знайшла перших заблокованих людей. Далі пройшлася попід завалами і змогла догукатися до інших. Загалом їх виявилося восьмеро. На той момент вони вже 4 дні сиділи без води та їжі. Жінка принесла постраждалим власні запаси і передала через щілину. Воду набрала з криниці.

Тетяна зізнається, що винесла з дому усі харчі, які в неї були. В останній день окупації навіть довелося їсти хліб, який жінка дістала зі смітника. Проте вже після звільнення Бородянки волонтери завезли продукти і годувати заблокованих людей стало легше. А ще пізніше рятувальникам вдалося їх звільнити з-під завалів.

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставку Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...

"Коли ти сидиш, скажімо, в Петербурзі": Буданов спрогнозував новий наступ росіян та назвав умову закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:45

Вже у червні Росія може почати великий наступ, щоб спробувати захопити всю територію Донецької та Луганської областей. Після цього росіяни зосередяться на президентських виборах у Сполучених Штатах Америки та їхніх наслідках. Так вважає очільник Головн...